8. LINKITSuomi-koulujen yhteistyökumppaneita:

http://www.suomi-seura.fi/site_v3/ Suomi-seuran sivusto. Suomi-seura jakaa vuoden 2009 alusta lähtien Suomi-koulujen vuosittaiset toiminta-avustukset ja pyrkii myös vaikuttamaan avustusmääriin ja -lähteisiin.
www.suomikoulut.fi
Kotiperuskoulu
http://www.opeko.fi/suomikoulut/ Opetusalan Koulutuskeskuksen (OPEKO) verkkopalvelu Suomi-koulujen opetussuunnitelmatyöhön.
http://www.peda.net/veraja/opeko/ulkosuomalaistenopetusverkko/ Ulkosuomalaisten opetusverkko

Yksittäiset Suomi-koulut:

http://www.suomikoulut.fi//sk/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=45 Osoitteesta löydät kattavan listan kaikkien Suomi-koulujen nettisivuista.

http://www.fsok.org/ Iso-Britannia: Kingstonin Suomi-koulu

http://www.zfka.de/297.0.html Saksan suomalaiset kielikoulut

http://www.svff.ch/schulen/ Sveitsin Suomi-koulut

http://www.geocities.com/belgiansuomikoulu/ Belgian Suomi-koulu

Vinkkilinkit:

Suomenopettajien kansainvalinen kohtaamispaikka (FinOpe)
http://jkk.mll.fi/leikkipaikka_intro.php?dir=/leikkipaikka (Mannerheimin lastensuojeluliiton vinkkisivut)
http://kauko.jkl.fi/ Suomalainen Nettipulpetti ulkomailla asuville suomalaisille ja suomessa asuville suomenkielta toisena kielena opiskeleville.

Oppitori, sisältää suuren määrän netistä haettuja suomen toisena ja vieraana kielenä, s2, opetuslinkkejä ja paljon omia vinkkejä suomen ja muidenkin kielten opetukseen.

Oppitorin, kouluun ja koteihin soveltuvista harjoituksista on koostettu oma wikinsä, jota täydennetään aikaa myöten.

http://www.yle.fi/opinportti/mediakompassi/ Luki-Luukas on lukemisen ja kirjoittamisen erityisvaikeuksista kärsiville oppijoille suunnattu interaktiivinen harjoitussivusto .Opetushallitus.

http://www.webteatteri.fi Teatteriesityksiä verkon kautta. Palvelua tukee Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus / Opetusministeriö.
http://www.satunetti.fi Kuunneltavia satuja pienimmille.
http://www.leikiten.fi/7- sivulta on tilattavissa materiaalia .

http://www.edu.fi/oppimateriaalit/aamu/sluettelo.html#up Opetushallituksen Aamu-sarjan sisallysluettelosta voi saada ideoita sanastoteemojen valintaan.
http://papunet.net/ Puhetta tukevaa opetusmateriaalia.
http://www.perunakellari.fi/ Interaktiivisia harjoituksia, joiden käyttö on maksutonta. Valtaosa materiaalista on suunnattu alakouluikäisille oppilaille.
http://www.peda.net/veraja/jyu/ktl/esiopetus/opetus Vinkkejä Esiopetukseen.
http://www.socca.fi/moniku/aineistoja/tyokalupak.pdf Vinkkejä päiväkoti-ikäisten suomi toisena kielenä opetukseen, Helsingin kaupungin sosiaaliviraston selvityksiä 2005.

Linkkejä interaktiivisille sivustoille:

http://www.kidzonefinland.org.uk/ Kidzone (Tietoa Suomesta ja suomalaisuudesta lasten kielella englanniksi, lanseerattu 2007) http://www.cs.uta.fi/ipoppla/www/ipoppla02/komu/index.html Alman ja Olivian esikoulu (Harjoitustyo Tampereen Yliopiston tietojenkasittelytieteiden laitokselta 2002, Koivisto/Mustonen)
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/suominen/etusivu.html Suominen (Lapsille mukautettua yhteiskuntaoppia Suomesta, Opetushallitus )
http://opettajatv.yle.fi/kurssit/nain_teet_omat_nettisivut Nettisivun teko-ohje koululaisille (YLE/ opettaja.TV)
http://veta.yle.fi/kolmekaveria/ Kolme Kaveria: hauskaa sanastoharjoitusta ja menevaa rappia ala-asteikaisille 2004 (YLE)
http://www.seitsemanveljesta.net/ Seitseman veljesta (Mukaansatempaavasti esitetty tarinan kuvaus peruskouluikaisille 2007, Opetushallitus)

http://www.oneness.vu.lt/ Interaktiivinen sivusto, josta löytyy materiaalia Suomesta, suomalaisuudesta ja suomen kielesta teini-ikäisille ja aikuisille. Tukikielen voi valita useammasta vaihtoehdosta.